Vopsea lavabila

Vopsea lavabila Contine 20 produse.

Se afiseaza 1-20 din 20 articole
 • 13,39 lei

  Ideală pentru lucrări uşoare, periodice, de renovare a locuinţei, în special a spaţiilor cu trafic mai redus (debarale, tavane etc.), în condiţii de buget limitat.

  13,39 lei
 • 15,87 lei

  Ideală pentru renovări ultra-rapide şi pentru spaţiile locuite de copii sau persoane cu sensibilitate alergică la nivelul căilor respiratorii (săli de clasă, camere pentru copii, clinici, cetre de îngrijire, etc.)

  15,87 lei
 • 15,87 lei

  Vopsea multi-funcţională, ideală atât pentru zugrăvirea locuinţelor noi, cât şi pentru re-împrospătarea unui finisaj existent. Preferată şi de meşteri, pe şantier, şi de cei ce aleg să aplice singuri.

  15,87 lei
 • 18,84 lei

  Vopseaua lavabilă pentru interior INNENWEISS este cea mai populară alegere pentru decorarea camerelor datorită performanţelor deosebite - putere mare de acoperire, aplicare uşoară, lavabilitate bună.

  18,84 lei
 • 19,83 lei

  Vopsea lavabila APLA Apla Chrom este o vopsea lavabila alba pentru interior, cu o buna putere de acoperire, se aplica usor, asigura o finisare finala frumoasa, un alb curat, uniform, cu o foarte buna opacitate, remarcandu-se printr-o deosebita stabilitate a culorii, rezistenta la spalare/frecare - usor de curatat, ecologica si cu miros slab.

  19,83 lei
 • 27,77 lei

  Ideală pentru lucrări uşoare, periodice, de igienizare a locuinţei şi spaţiilor cu umiditate ridicată (băi, bucătării, pivniţe) sau pentru lucrări de renovare care impun folosirea unor materiale naturale, în stil tradiţional (case de chirpici, etc.)

  27,77 lei
 • 30,74 lei

  Ideală pentru spaţii cu trafic intens, unde pereţii necesită curăţare periodică iar pelicula este supusă la solicitări extreme (de exemplu, spaţii comerciale, săli de clasă, coridoare, săli de sport etc.)

  30,74 lei
 • 33,72 lei

  Datorită performanţelor sale dovedite în timp, savana vopsea superlavabilă, superalbă pentru interior asigură protecţia şi finsajul decorativ de înaltă calitate pentru pereţii interiori şi tavane.

  33,72 lei
 • 36,69 lei

  Apla Lux este o vopsea superlavabila pentru interior pe baza de copolimeri acrilo-stirenici in dispersie apoasa, pigmenti, materiale de umplutura si aditivi. Prezinta aplicabilitate buna, putere mare de acoperire si aderenta la suportul pregatit corespunzator. Realizeaza pelicule cu grad de alb ridicat si permeabile la vapori.

  36,69 lei
 • 36,80 lei

  Vopsea super-lavabila, super-alba, pentru interior

  36,80 lei
 • 40,66 lei

  Vopsea lavabila APLA Apla Ultra Matt este o vopsea superlavabila alba mata de calitate superioara, o formula cu o mare putere de acoperire, pe baza de copolimeri acrilo-stirenici, pigmenti, aditivi speciali, materiale deumplutura.

  40,66 lei
 • 42,64 lei

  Datorită formulei sale inovatoare, savana cu Teflon® este o vopsea superlavabilă cu performanţe unice: rezistă la pătare, are o putere superioară de acoperire şi permite "respiraţia" pereţilor. Cu savana cu Teflon® locuinţa ta va arăta în fiecare zi proaspăt vopsită.

  42,64 lei
 • 44,63 lei

  Apla Premio este o vopsea superlavabilă albă pentru interior cu aspect mat uniform, care asigură randament excepţional, putere de acoperire foarte bună, grad ridicat de alb şi miros de măr verde ce crează o senzaţie de prospeţime în zona în care a fost aplicată.

  44,63 lei
 • 46,61 lei

  Apla Lux Antibacterian este o vopsea superlavabilă, pentru interior, pe bază de apă, care conţine substanțe, pigmenţi şi aditivi speciali destinaţi suprafeţelor sensibile. Aceasta este o vopsea premium, inodoră, cu nivel scăzut de COV (Compusi Oragnici Volatili), care nu conţine amoniac şi metanal și elimină riscul apariţiei alergiilor cauzate de compuşii...

  46,61 lei
 • 67,00 lei

  Vopsea alba pe baza de dispersie, antibacteriana, cu microsfere ceramice, ultrarezistenta la spalare, rezistenta la muradire si la patare, utilizata pentru vopsirea fatadelor sau interioarelor supuse la uzura mare;

  67,00 lei
 • 79,83 lei

  Datorită acţiunii dezinfectante, dispersia este recomandată pentru spaţii unde se impune un standard ridicat de igienă - spitale, cabinete medicale, cabinete veterinare, camere de hotel, cantine sau locuri unde se prepară/depozitează alimente, săli de clasă, camere de copii etc.

  79,83 lei
 • 80,40 lei

  OSKAR SUPERWEISS-CREMA 1 STRAT este o vopsea alba pe baza de dispersie, cu consistenta cremoasa pe baza de colagen, utilizata pentru zugraveli interioare rezistente la spalare. Se prezinta ca un lichid semiviscos, omogen, de culoare alba care se poate pigmenta la cerere cu pigmenti Deutek.

  80,40 lei
 • 170,00 lei

  usor de aplicat efect anti-bacterian acoperire din 1 strat ultralavabila efect anti-mucegai miros proaspat

  170,00 lei
Se afiseaza 1-20 din 20 articole