Catalog

Amorse pentru interior

Amorse pentru interior

Grunduri pentru interior pentru amorsarea suprafetelor

Amorse pentru interior Contine 13 produse.

Se afiseaza 1-13 din 13 articole
 • 4,45 lei

  Amorsa concentrata 1:4 Innenweiss INNENWEISS amorsa concentrata poate fi aplicata la exterior si la interior, reduce consumul de material de finisare (vopsea, tencuiala decorativa, etc), consolideaza suportul, mareste aderenta vopselei la suport si confera un aspect uniform vopselei.

  4,45 lei
 • 5,80 lei

  Recomandată pentru a creşte flexibilitatea suportului şi a diminua riscul apariţiei fisurilor (în special la construcţiile noi unde peretele „lucrează” în timp).

  5,80 lei
 • 7,65 lei

  Amorsa pentru pereti, cu rezistenta la mucegai Savana amorsă pentru pereţi este un produs cu mare capacitate de penetrare în substrat, ceea ce o recomandă în mod deosebit pentru suporturi friabile sau fragile pe care le consolidează.

  7,65 lei
 • 10,60 lei

  Amorsa pe baza de apa, pentru interior, concentrata 1:4 Amorsă concentrată pentru interior care stabilizează suportul şi creează o suprafaţă aderentă asigurând o bună aplicare şi un consum redus de vopsea.

  10,60 lei
 • 12,50 lei

  Ceresit CT17 este un grund pe baza de rasini sintetice pentru suprafete critice, inainte de aplicarea placarilor, a acoperirilor sau a sapelor autonivelante.

  12,50 lei
 • 21,00 lei

  Conservarea şi remedierea în profunzime a suprafețelor contaminate cu fungi și alge. Este destinată suprafețelor minerale interioare (pereți vopsiți, tapetați) și exterioare, finisate sau nefinisate (piatră naturală sau artificială, tencuială). Nu contine clor.

  21,00 lei
 • 23,15 lei

  Ideală pentru reducerea costurilor de renovare – timp, manoperă, consum de vopsea (se poate aplica un singur strat de Vopsea superlavabilă cu Kauciuc®, reducând astfel costurile cu până la 27%). Recomandată ca strat de bază pentru vopselele de culoare intensă, pe bază transparentă, şi ca strat intermediar de la o culoare intensă la una pastel.

  23,15 lei
 • 30,25 lei

  Grund universal pentru amorsarea suprafetelor absorbante inainte de: montarea placilor ceramice, a placilor termoizolante sau a acoperirilor cu glet, vopsea lavabila.

  30,25 lei
 • 37,40 lei

  Tratament incolor pentru protectia suprafetelor, Savana Protector cu Teflon 1L

  37,40 lei
 • 41,00 lei

  savana amorsă albă pentru interior creează o suprafață aderentă ce asigură o aplicare bună și un consum redus de vopsea, asigurând acoperirea ulterioară a peretelui cu un singur strat de vopsea lavabilă savana UNISTRAT.

  41,00 lei
 • 41,00 lei

  Düfa Tiefgrund LF se pretează pentru toate suprafeţele interioare şi exterioare din tencuială, beton, zidărie, gips – carton, tapete din hârtie sau imprimate, cât şi pentru vopsirea peste zugrăveli vechi nedeteriorate.

  41,00 lei
 • 150,00 lei

  Amorsa acrilica pentru substraturi minerale netede si abosorbante. AplaContact este un grund de aderenta pentru beton si mortare.

  150,00 lei
 • 159,80 lei

  Amorsa OPACA pe baza de apa pentru interior, AplaInPrime Produsul creează o suprafaţă aderentă asigurând o aplicare bună şi un consum redus de vopsea. Creează o peliculă suficient de opacă pentru finalizarea acoperirii cu 1 strat de vopsea lavabilă. 

  159,80 lei
Se afiseaza 1-13 din 13 articole