Catalog

Vopsea lavabila exterior

Vopsea lavabila exterior Contine 4 produse.

Se afiseaza 1-4 din 4 articole
 • 27,70 lei

  Vopsea lavabila, alba, pentru exterior, Innenweiss Se foloseste la finisarea decorativă şi de protecţie a pereţilor exteriori şi interiori (tencuieli de var şi ciment, beton şi alte suporturi minerale).

  27,70 lei
 • 33,72 lei

  Vopsea superlavabila alba pentru exterior Duraziv Clima Protect cu Kauciuc Domeniu de aplicare: Ideală pentru decorarea faţadelor, în condiţiile în care se urmăreşte optimizarea consumului, reducerea timpului de aplicare şi manoperei (în comparaţie cu tencuiala decorativă).

  33,72 lei
 • 45,90 lei

  Vopsea superlavabila,superalba, pentru exterior, Savana Se utilizeaza pentru finisarea decorativă și de protecție a pereților exteriori și interiori (tencuieli de var și ciment, beton și alte suporturi minerale). Se poate nuanța folosind savana colorant manual pentru vopsea lavabilă.

  45,90 lei
 • 48,35 lei

  Vopsea superlavabila, alba, pentru exterior, AplaLux AplaLux este o vopsea lavabilă albă pentru exterior care asigură putere mare de acoperire, grad ridicat de alb, realizează pelicule rezistente la cicluri înghet- dezgheţ şi la radiaţiile UV.

  48,35 lei
Se afiseaza 1-4 din 4 articole