Gleturi interior

Livrare
Glet alb Weber N17 20Kg Mareste

Glet alb Weber N17 20Kg

Produs nou

Glet alb pe baza de ipsos Weber N17 20Kg

Se utilizează la interior în locuinţe şi clădiri publice pentru egalizarea suprafeţelor de beton, tencuieli ciment, tencuieli var-ciment, tencuieli ipsos şi plăci de gips-carton. Nu se va folosi în spaţii cu umiditate permanentă.

Mai multe detalii

21,70 lei TVA inclus

Fisa tehnica

Cantitate20 Kg

Detalii:

  • Aplicabil în strat de 1-7 mm
  • Aplicabil umed pe umed
  • Granulație fină
  • Rezistent la apariția fisurilor
  • Timp optim de uscare
  • Timp de găleată aprox.60 min

DATE TEHNICE

Apa de omogenizare: cca. 7-7,5 l/sac
Aderenţa la suport: ≥ 0,7 N/mm2
Rezistenţa mecanică la compresiune: ≥ 2 N/mm2
Rezistenţa mecanică la întindere din încovoiere: ≥ 1 N/mm2
Densitate aparentă praf: ≈ 900 kg/m3
Granulaţie maximă: 0,2 mm
Timpul de început de priză: 50-80 min
Rezistenţa la foc: Clasa A1
Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricaţiei în condiţii de depozitare pe paleţi de lemn, în mediu uscat.
Consum: cca. 1,1 kg/m2 pentru un strat de 1 mm grosime

PREGĂTIREA SUPORTULUI
Suprafaţa suport trebuie să fie curată, nedeformabilă, uscată, fixă şi lipsită de substanţe antiaderente (grăsimi, bitum, praf, etc.). Se vor îndepărta în prealabil straturile cu rezistenţă mecanică slabă. Betoanele trebuie să aibă vârsta de maturizare, iar tencuielile absorbţie medie. Pentru reducerea sau uniformizarea absorbţiei de apă a suportului se va aplica un strat de grund weber GR100.

MOD DE PREPARARE ŞI DE LUCRU
Se toarnă conţinutul unui sac în cca. 7 - 7,5 litri de apă curată, rece şi se amestecă cu ajutorul unui mixer electric până se obţine un amestec omogen, fără aglomerări. Materialul astfel obţinut se aplică cu o gletieră de inox curată în grosime de maxim 7 mm pe strat. Următorul strat se va aplica după uscarea celui precedent sau umed pe umed. Timpul de uscare al unui strat în grosime de 5 mm este de cca. 24 de ore, acesta poate varia in functie de umiditatea si temperatura mediului. Straturile aplicate se pot finisa prin lisare cu fierul de glet înainte ca materialul să facă priză. Suprafaţa uscată poate fi şlefuită cu hârtie abrazivă foarte fină. Praful rezultat se va curăţa de pe suprafaţa suport cu o perie (bidinea, pensulă) moale. Pentru obţinerea surafeţelor deosebit de fine şi super albe, se recomandă aplicarea unui strat fin de glet weber N19.

RECOMANDĂRI
Lucrările vor fi executate la o temperatură a aerului şi a suportului de la +5oC până la +30oC. Uneltele folosite se spală cu apă imediat după utilizare.