Mortar

Ceresit CD 25 , Mortar fin de reparatie a betonului pentru grosimi de la 5 la 30 mm, sac 25Kg Mareste

Ceresit CD 25 , Mortar fin de reparatie a betonului pentru grosimi de la 5 la 30 mm, sac 25Kg

Produs nou

Mortar fin de reparatie a betonului pentru grosimi de la 5 la 30 mm. Mortar pe baza de ciment pentru straturi subtiri.

Mai multe detalii

100,00 lei TVA inclus

Detalii:

Ceresit CD 25 este un mortar de umplere mono-component cu granulatie fina pentru nivelarea suporturilor de beton si beton armat, umplerea fisurilor/golurilor si repararea suporturilor deteriorate. Mortarul Ceresit CD 25 face parte din sistemul de reparare a betonului Ceresit PCC, care permite repararea structurilor de beton chiar si cand acestea au fost grav avariate datorita exploatarii sau distrugerii sub influenta factorilor mecanici sau agentilor chimici. Este potrivit pentru repararea urmatoarelor tipuri de structuri in constructii: balcoane, pasaje, jgheaburi (santuri) de beton armat, tavane, etc. De asemenea poate fi utilizat la repararea elementelor de constructii cum ar fi rezervoare din beton sau din beton armat inclusiv statii de tratare a apei, apeducte, panouri multistrat, structuri in cadre, structuri monolitice (inclusive piscine realizate din beton armat), seminee, camere frigorifice.

CARACTERISTICI

 • mortar fin de reparatie a betonului CD 25 asigura contractii scazute
 • mortar fin de reparatie a betonului CD 25 este folosit pentru interior si exterior
 • mortar fin de reparatie a betonului CD 25 este impermeabil
 • mortar fin de reparatie a betonului CD 25 este rezistent la inghet-dezghet si la agentii chimici emanati de catre armaturile de otel
 • mortar fin de reparatie a betonului CD 25 ofera o intarire rapida
 • mortar fin de reparatie a betonului CD 25 este hidrofobic
 • mortar fin de reparatie a betonului CD 25 este armat cu fibre
 • mortar fin de reparatie a betonului CD 25 este mineral
 • mortar fin de reparatie a betonului CD 25 este modificat cu polimeri
 • mortar fin de reparatie a betonului CD 25 este monocomponent
 • mortar fin de reparatie a betonului CD 25 ofera lucrabilitate foarte buna
 • mortar fin de reparatie a betonului CD 25 este pentru aplicare manuala sau mecanica

DOMENII DE UTILIZARE

 • Ceresit CD 25 este un mortar de umplere mono-component cu granulatie fina pentru nivelarea suporturilor de beton si beton armat, umplerea fisurilor/golurilor si repararea suporturilor deteriorate. Se poate utiliza in grosimi de la 5 la 30 mm. Este potrivit pentru inchiderea fisurilor si porilor de exemplu inaintea vopsirii suprafetei. Ceresit CD 25 poate fi aplicat atat pe suprafete verticale cat si pe suprafete orizontale la interiorul si exteriorul cladirilor. Mortarul poate fi aplicat pe beton de clasa min C12/15 (Bc15, B 200)
 • Ceresit CD 25 face parte din sistemul de reparare a betonului Ceresit PCC. SistemulCeresit PCC este destinat pentru repararea fisurilor, denivelarilor, reprofilarea diverselor elemente de beton precum si efectuarea diverselor reparatii la structurile de beton armat . Permite repararea structurilor de beton chiar si cand acestea au fost grav avariate datorita exploatarii sau distrugerii sub influenta factorilor mecanici sau agentilor chimici. Este potrivit pentru repararea urmatoarelor tipuri de structuri in constructii: balcoane, pasaje, jgheaburi (santuri) de beton armat, tavane, etc. De asemenea poate fi utilizat la repararea elementelor de constructii cum ar fi rezervoare din beton sau din beton armat inclusiv statii de tratare a apei, apeducte, panouri multistrat, structuri in cadre, structuri monolitice (inclusive piscine realizate din beton armat), seminee, camere frigorifice.
 • Produsele din cadrul sistemului Ceresit PCC sunt rezistente la conditiile meteo, la saruri si la reactiile provocate de fenomenul de inghet-dezghet a armaturilor de otel. Au rezistenta buna la apa si in acelasi timp sunt permeabile la trecerea vaporilor. Nu sunt influentate negative de procesul de carbonizare a armaturii si de aceea contribuie semnificativ la extinderea duratei de viata a constructiei. A nu se utiliza la repararea betonului usor.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: