Mortar

Ceresit CD 26, Mortar de reparatie a betonului pentru grosimi de la 30 mm la 100 mm, sac 25Kg Mareste

Ceresit CD 26, Mortar de reparatie a betonului pentru grosimi de la 30 mm la 100 mm, sac 25Kg

Produs nou

Mortar de reparatii pentru beton, cu granulatie mare pentru grosimi de la 30 mm la 100 mm. Mortare pe baza de ciment pentru aplicare in strat gros.

Mai multe detalii

104,00 lei TVA inclus

Detalii:

Ceresit CD 26 este un mortar de umplere mono-component cu granulatie fina pentru nivelarea suporturilor de beton si beton armat, umplerea fisurilor/golurilor si repararea suporturilor deteriorate. Se poate utiliza in grosimi de max. 5 mm. Este potrivit pentru inchiderea fisurilor si porilor de exemplu inaintea vopsirii suprafetei. Ceresit CD 26 poate fi aplicat atat pe suprafete verticale cat si pe suprafete orizontale la interiorul si exteriorul cladirilor.

CARACTERISTICI

 • mortar de reparatii pentru beton CD 26 asigura contractii scazute
 • mortar de reparatii pentru beton CD 26 este folosit pentru interior si exterior
 • mortar de reparatii pentru beton CD 26 este impermeabil
 • mortar de reparatii pentru beton CD 26 este rezistent la inghet-dezghet si la agentii chimici emanati de catre armaturile de otel
 • mortar de reparatii pentru beton CD 26 ofera o intarire rapida
 • mortar de reparatii pentru beton CD 26 este hidrofobic
 • mortar de reparatii pentru beton CD 26 este armat cu fibre
 • mortar de reparatii pentru beton CD 26 este mineral
 • mortar de reparatii pentru beton CD 26 este modificat cu polimeri
 • mortar de reparatii pentru beton CD 26 este monocomponent
 • mortar de reparatii pentru beton CD 26 ofera lucrabilitate foarte buna
 • mortar de reparatii pentru beton CD 26 este pentru aplicare manuala sau mecanica

DOMENII DE UTILIZARE

Mortarul de reparatii pentru beton Ceresit CD 26 este un mortar de umplere mono-component cu granulatie fina pentru nivelarea suporturilor de beton si beton armat, umplerea fisurilor/golurilor si repararea suporturilor deteriorate. Se poate utiliza in grosimi de max. 5 mm. Este potrivit pentru inchiderea fisurilor si porilor de exemplu inaintea vopsirii suprafetei. Ceresit CD 26 poate fi aplicat atat pe suprafete verticale cat si pe suprafete orizontale la interiorul si exteriorul cladirilor. Mortarul poate fi aplicat pe beton de clasa min C12/15 (Bc15,B 200).

Mortarul de reparatii pentru beton Ceresit CD 26 face parte din sistemul de reparare a betonului Ceresit PCC. Sistemul Ceresit PCC este conceput pentru repararea fisurilor, denivelarilor, reprofilarea diverselor elemente de beton precum si efectuarea diverselor reparatii la structurile de beton armat. Permite repararea structurilor de beton chiar si cand acestea au fost grav avariate datorita exploatarii sau distrugerii sub influenta factorilor mecanici sau agentilor chimici. Este potrivit pentru repararea urmatoarelor tipuri de structuri in constructii: balcoane, pasaje, jgheaburi (santuri) de beton armat, tavane etc. De asemenea poate fi utilizat la repararea elementelor de constructii cum ar fi rezervoare
din beton sau din beton armat inclusiv statii de tratare a apei, apeducte, panouri multistrat, structuri in cadre, structuri monolitice (inclusive piscine realizate din beton armat), seminee, camere frigorifice.

Produsele din cadrul sistemului Ceresit PCC sunt rezistente la conditiile meteo, la saruri si la reactiile provocate de fenomenul de inghet-dezghet al armaturilor de otel. Au rezistenta buna la apa si in acelasi timp sunt permeabile la trecerea vaporilor. Nu sunt influentate negativ de procesul de carbonizare a armaturii si de aceea contribuie semnificativ la extinderea duratei de viata a constructiei. A nu se utiliza la repararea betonului usor.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: