Profile metalice Rigiprofil

Profil Rigiprofil UW75 0.6mm Mareste

Profil Rigiprofil UW75 0.6mm

Produs nou

Profilele metalice Rigiprofil UW 75 se folosesc la realizarea de tencuieli sau placari de tavane false si lucrari decorative construite in sistem uscat Rigips. Profilele gofrate Rigiprofil sporesc cu 50% rigiditatea profilelor si a plafoanelor de gips-carton.

Mai multe detalii

36,50 lei TVA inclus

Fisa tehnica

Grosime0.6mm

Detalii:

Rigiprofil cuprinde un set complet de profile metalice care fac parte din gama de solutii inovatoare dedicate constructiilor de la Rigips.
Profilele Rigiprofil sunt recomandate amenajarilor de interior, potrivite pentru placarea peretilor cu placi Rigips, plafoane suspendate, pereti de compartimentare si amenajari de mansarde, fiind fabricate din tabla zincata din otel cu grosimea de 0.6 mm.
Rigips UW sunt profile orizontale pentru fixarea peretilor despartitori de pardoseala si plafon, avand 75 mm latime, 40 mm inaltime si 3 sau 4 metri lungime.
Profilele din otel zincat pentru pereti de compartimentare se pot taia cu foarfecele de tabla. Se taie mai intai flansele profilului, dupa care profilul se indoaie si se taie miezul acestuia.
Nu se recomanda folosirea polizorului, deoarece acesta poate distruge pelicula anticorosiva de la suprafata.

Brand: Rigips
Material profile: tabla zincata
Latime profil (mm): 75
Grosime (mm): 0.6
Tip profil: UW
Utilizare: pentru pereti de compartimentare
Inaltime (mm): 40

Profile Rigiprofil UW din otel pentru constructia de pereti despartitori si placarea peretilor pe structura independenta. Profile din tabla din otel zincat gofrat, cu grosime de 0.55-0.60 mm, 100% reciclabila, produse conform SR EN 14195. Tabla de otel zincat DX 51 DZ cu continut redus de carbon, cu grosimea stratului de zinc Z100 g/m2.
Profilele sunt realizate cu tehnologia de gofrare Ultrasteel®, care ranforseaza in mod eficient suprafata profilului, sporind rigiditatea peretelui cu 50% fata de profilele cu suprafaţa lisa, plana. Se folosesc pentru realizarea structurii metalice de sustinere a placilor de gips-carton sau a placilor speciale, la crearea construcţiilor de interior: placari pereti, pereti noi de compartimentare, debarale, rafturi, masti pentru ascundere tevi, etc. Profilele Rigiprofil® UW si CW se folosesc si in elemente cu performante de izolare acustica si protecţie la foc.

Profil sina de ghidaj Rigiprofil UW  - Produs conform SR EN 14195. Profil sina de ghidaj (forma U) din otel pentru ancorare de suprafata suport (planseu, pardoseala).

Accesorii