Teava rectangulara

Teava rectangulara 40x40mm 6m Mareste

Teava rectangulara 40x40mm 6m

Produs nou

Calitate otel: S235JR conform standard EN 10025

Mai multe detalii

56,25 lei TVA inclus

  • 1.5mm
  • 2mm
  • 3mm
  • 4mm

Fisa tehnica

Lungime6m

Detalii:

40x40x1.5

40x40x2

40x40x2.7

40x40x3

40x40x4

Aspecte
Suprafata exterioarã si interioarã a tevilor trebuie sã fie netedã, lipsitã de fisuri, crãpãturi, suprapuneri de material,incluziuni nemetalice.Se admit mici rizuri, ridicãturi, adâncituri, un strat subtire de tunder sau urme de curãtire a defectelor rezultate din procesul de fabricatie, fãrã ca grosimea peretului sã scadã sub limita minimã admisã.Îmbinarea sudatã trebuie sã fie compactã si continuã, fãrã fisuri sau alte defecte care sã reducã rezistenta îmbinãrii sudate sub cea a metalului de bazã. Proeminenta exterioarã a îmbinãrii sudate se îndepãrteazã.Se admite îngrosarea îmbinãrii sudate în limitele abaterilor limitã la diametrul exterior.Bavura interioarã a îmbinãrii sudate nu se îndepãrteazã.Nu se admit denivelãri ale marginilor benzii în îmbinarea sudatã. Extremitãtile tevilor trebuie retezate perpendicular pe axa tevii.La capetele tevilor se admite o bavurã rezultatã din procedeul tehnologic de tãiere. Nu se admite deformarea capetelor tevii.
Tevile se livreazã netratate termic, asa cum rezultã din procesul de fabricatie. Prin acord între pãrti, tevile se pot livra în stare normalizatã.

Utilizare teava rectangulara
Teava rectangulara utilizata pentru confectii si constructii metalice, industria agricola, balustrade autostrazi, mobilier, piese de masini.
Este unul dintre cele mai versatile si utile produse din otel, cu o forma structurala excelenta care combina costul redus cu rezistenta ridicata. Forma geometrica uniforma ii asigura o rezistenta constanta pe toata lungimea in cadrul constructiilor unde sunt incarcari pe doua au mai multe axe.
Distribuim atat teava rectangulara obtinuta prin deformare la rece (standard EN 10219), cat si teava rectangulara finisata la cald (standard EN 10210). Dupa cum se specifica in standard, caracteristicile mecanice, tolerantele si proprietatile sectiunii transversale sunt usor diferite.
Tevile rectangulare finisate la cald asigura posibilitati de deformare mai mari si sunt potrivite pentru utilizari supuse unor forte dinamice, iar cele formate la rece asigura o rezistenta mecanica ridicata si un punct demare randament. Ele sunt folosite pentru a face structuri portante fixe in constructii civile, industriale simecanice. Sectiunile tubulare formate la rece rezista presiunilor statice, dar arata rezistenta scazuta la socuri.


CARACTERISTICI TEHNICE TEAVA RECTANGULARA:

Standarde de livrare conform EN 10210 -1 si EN 10219 - 1

Tolerante de fabricatie conform:

EN 10219 - 2 Standardul stabileste tolerantele pentru profilele cave deformate la rece pentru constructii, cu sectiune circulara, patrata, dreptunghiulara si eliptica fabricate cu grosimi de perete pana la 40 mm.

EN 10210 - 2 Acest standard stabileste tolerantele, dimensiunile si caracteristicile profilelor cave finisate la cald cu sectiune circulara, patrata, dreptunghiulara si eliptica, utilizate in constructii.

Calitate material S235JRH, S275JOH, S355J2H

Certificat de calitate: conform EN 10204 tip 2.2 sau 3.1B

Lungimi de fabricatie teava rectangulara 6 si 12 metri.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: