Teava rectangulara

Teava rectangulara 60x60mm 6m Mareste

Teava rectangulara 60x60mm 6m

Produs nou

Calitate otel: S235JR conform standard EN 10025

Mai multe detalii

85,40 lei TVA inclus

  • 2mm
  • 3mm
  • 4mm
  • 5mm
  • 6mm

Fisa tehnica

Lungime6m

Detalii:

60x60x2

60x60x3

60x60x4

60x60x5

60x60x6

 

Suprafetele exterioare si interioare  ale tevilor trebuie neaparat sa fie netede, fara suprapuneri de material ,crãpãturi, lipsitã de fisuri,dar si incluziuni nemetalice.De asemenea pot aparea mici rizuri;adâncituri;ridicãturi,un subire strat de tunder si/sau urme de curãtare a defectelor care reies din procesul de fabricare,grosimea peretului nescazand sub limita admisa minima.Îmbinarea sudatã trebuie sã fie continua si compacta, fãrã fisuri si alte defecte care sã aibe rezultat reducerea rezistentei  îmbinãrii sudate sub cea a metalului de bazã. Proeminenta exterioarã a îmbinãrii sudate se îndepãrteazã.Se admite îngrosarea îmbinãrii sudate în limitele abaterilor limitã la diametrul exterior.Bavura interioarã a îmbinãrii sudate nu se îndepãrteazã.Nu se accepta denivelãri ale marginilor benzii în îmbinarea sudatã.La capetele tevilor se admite o bavurã rezultatã din procedeul tehnologic de tãiere.Capetele tevilor trebuie retezate perpendicular pe linia tevii Nu se accepta deformarea capetelor tevii.

Tevile se livreazã netratate termic, asa cum rezultã din procesul de fabricatie. Prin acord între pãrti, tevile se pot livra în stare normalizatã.

 

Utilizare teava rectangulara

Teava rectangulara utilizata pentru piese de masini, mobilier, balustrade autostrazi, industria agricola,   confectii si/sau constructii metalice.

Este unul dintre cele mai maleabile si utile produse din otel, cu o forma structurala excelenta care combina costul redus cu rezistenta ridicata. Forma geometrica perfect uniforma ii asigura o rezistenta constanta pe toata lungimea in cadrul constructiilor unde sunt incarcari pe doua sau mai multe axe.

Tevile rectangulare finisate la cald asigura posibilitati de deformare mai mari si sunt potrivite pentru utilizari supuse unor forte dinamice, iar cele formate la rece asigura o rezistenta mecanica ridicata si un punct demare randament. Ele sunt folosite pentru a face structuri portante fixe in constructii industriale simecanice  dar si civile,. Sectiunile tubulare formate la rece rezista presiunilor statice, dar arata rezistenta scazuta la socuri.

Distribuim atat teava rectangulara obtinuta prin deformare la rece (standard EN 10219), cat si teava rectangulara finisata la cald (standard EN 10210). Dupa cum se specifica in standard, caracteristicile mecanice, tolerantele si proprietatile sectiunii transversale sunt usor diferite.

 

 

DATE TEHNICE TEAVA RECTANGULARA:

 

Standarde de livrare conform EN 10210 -1 si EN 10219 - 1

 

Tolerante de fabricatie conform:

 

EN 10210 - 2 Acest standard stabileste tolerantele, dimensiunile si caracteristicile profilelor cave finisate la cald cu sectiune circulara, patrata, dreptunghiulara si eliptica, utilizate in constructii.

 

EN 10219 - 2 Standardul stabileste tolerantele pentru profilele cave deformate la rece pentru constructii, cu sectiune circulara, patrata, dreptunghiulara si eliptica fabricate cu grosimi de perete pana la 40 mm.

 

Calitate material S235JRH, S275JOH, S355J2H

 

Certificat de calitate: conform EN 10204 tip 2.2 sau 3.1B

 

Lungimi de fabricatie teava rectangulara 6 si 12 metri.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: