Vopsea Lavabila 15L

Livrare
Vopsea lavabila alba Dufa Trendweiss 15L Mareste

Vopsea lavabila alba Dufa Trendweiss 15L

Produs nou

Düfa Trendweiss este o vopsea lavabilă, dispersie, de culoare alb strălucitor cu aspect mat, de foarte bună calitate, rezistentă la uzură, pentru lucrări de zugrăvire la pereţi şi plafon în orice încăpere de locuit sau lucru.

Mai multe detalii

94,00 lei TVA inclus

Fisa tehnica

Cantitate15L

Detalii:

Düfa Trendweiss se poate folosi la orice suprafeţe interioare, ca de exemplu tencuieli, beton, gips-carton, zidărie din cărămidă, tapet din hârtie sau cu fibră brută, precum şi la revopsirea suprafeţelor vopsite cu vopsele pe bază de dispersie.
Düfa Trendweiss este un produs inofensiv faţă de aerul din interiorul încăperilor, deoarece emisiile sunt minimalizate, nu conţine diluanţi sau plastifianţi.
Suprafetele finisate cu Düfa Trendweiss, au o mare rezistenţă la spălare. Düfa Trendweiss este un produs care se aplica uşor si cu un randament foarte bun.

Ambalare: Recipienţi din plastic de 15 litri

Destinatie: Vopsitorii interioare de înaltă calitate cu grad deosebit de alb

Mod de aplicare: Se aplică cu ajutorul unei role (trafalet), bidinele, pensule sau pulverizare pe suport uscat, curat, portant, fără grăsimi şi impurităţi sau impregnate cu răşini, ceară, ulei. Se va aplica pe suport, amorsat în prealabil cu Düfa Tiefgrund LF sau cu Düfa Weissgrund, în funcţie de stratul suport .

Consum orientativ: Aproximativ 0,15 litri/m2 în funcţie de rugozitatea şi absorbţia suportului. Valoarea exacta a consumului, se poate determina prin pregătirea unor suprafeţe de probă.

Timp de uscare: In condiţii de temperatură + 20°C şi max. 65% umiditate relativă a aerului, cca. 4 ore. La temperaturi scăzute şi grad de umiditate ridicat aceşti timpi se prelungesc.
Temperatura punere in opera: Intre +5oC şi +30oC

Utilizabil: 24 luni de la data fabricaţiei, în ambalaj nedeschis şi depozitat în spatii răcoroase, uscate dar ferite de îngheţ

Accesorii