Corniere

Cornier 30x30mm Mareste

Cornier 30x30mm

Produs nou

Cornier cu laturi egale

Dimensiune laturi: 30x30mm

Pretul este pe bucata de 6m

Mai multe detalii

30,90 lei TVA inclus

  • 3mm
  • 4mm
  • 5mm

Fisa tehnica

Lungime6m

Detalii:

Cornier cu laturi egale 30x30x3

Cornier cu laturi egale 30x30x4

Cornier cu laturi egale 30x30x5

Descriere profil L
Cornier cu laturi egale – reprezinta un profil laminat cu sectiune transversala sub forma unui unghi drept cu ambele laturi egale. Acesta mai este cunoscut si sub numele de profil L.
Forma perfecta si sectiunea perpendicular dar si forma perfecta ,defines si fac posibila crearea de structuri durabile dar in acelasi timp usoare. Reprezinta o foarta buna rezistenta mecanica, poate fi folosit sudat sau nituit si in plus se poate utiliza ca piesa de imbinare intre posibile alte elemente
Profilul L se fabrica prin laminare la temperature ridicate, avand coltul drept sau unghiul ascutit. Exista posibilitatea de producere a cornierului metalic si din tabla ambutisata. Acest procedeu se realizeaza prin indoirea tablei pe un abkant industrial dar proprietatile mecanice sunt mult mai slabe la dimensiuni similare. Profilul L se fabrica din diferite tipuri de otel - S275JR, S235JR ,S355JR, lungimea fiind de 6 ml.

Domenii de utilizare
Domeniul diverse constructii metalice, hale metalice, constructiilor, garduri, porti, stâlpi, confectii metalice, rame, schelete, suporti, cadre, întarituri sau protectii pentru diverse piese, utilaje, aplicatii diverse.
Aspecte
Aripile profilului trebuie sa fie perpendiculare.
Profilele trebuie sa fie drepte, fara îndoituri ale axei. Se admit curburi locale line, cu sageata de maxim 4 mm/m. Nu se admite o rasucire vizibila a profilului în jurul axei sale. Profilele trebuie sa fie taiate fara îndoirea capetelor ?i fara deformarea vizibila a sec?iunii. Bavurile rezultate din taiere nu trebuie sa depa?easca 8 mm.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: